Kinderdagverblijf

Vanaf 6 weken is je kindje van harte welkom bij een van onze vertikale groep. We bieden ook de mogelijkheid tot flexibele opvang.
We stemmen af op het dagritme van je kind: eetmomenten, verzorgingsmomenten en slaaptijden die we afwisselen met activiteiten.
Voor de baby’s nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken door ze op schoot te nemen, kiekeboe spelletjes te spelen en te stimuleren in het rollen, kruipen en zitten. Spelend leren
Voor de dreumes wordt de wereld steeds groter en vaak hand in hand met de pedagogisch medewerker gaan zij op ontdekkingstocht. We bieden activiteiten aan die bij hun ontwikkeling passen.
Hierbij bereiden we de peuters ook voor op de volgende stap in hun leven: de basisschool. We stimuleren, begeleiden en volgen de jonge kinderen in hun ontwikkeling.

Wil je meer informatie over onze opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer 073-8519999 of mail naar relatiebeheer@kanteel.nl.
Ben je nieuwsgierig geworden naar ons Kinderdagverblijf of ons Peuterarrangement? Voor meer informatie over ons aanbod  kunt u kijken op kindcentrum-den-Krommenhoek
Op www.kanteel.nl vind je meer informatie over  Kanteel Kinderopvang, de tarieven en een handige rekentool waardoor je in een mum van tijd uitrekent wat je netto kosten zijn. Direct inschrijven  is ook mogelijk.

Kom eens een keer kijken, je bent van harte welkom! Maak een afspraak voor een rondleiding, wij maken graag tijd voor je vrij.

Contact

Kindcentrum Den Krommenhoek
Locatiemanager: Anniek Klerkx

Luyckershofke 33
5243 WC Rosmalen
06-40186187 / 073 84 425 80

PAkrommenhoek@kanteel.nl
kdvkrommenhoek@kanteel.nl

None