Digidact

Mijn naam is Emiel Kuijk. De combinatie onderwijs en ITC vind ik fantastisch. Met de juiste inzet van ICT kun je namelijk veel bereiken. Leren wordt leuker, lesgeven overzichtelijker en communicatie wordt sneller. Ik heb er enorm veel zin in om samen met alle onderwijsprofessionals, leerlingen en ouders van Den Krommenhoek aan de slag te gaan om onderwijs mét ICT nog waardevoller te maken.

Ik ben zelf leerkracht basisonderwijs en heb mij gespecialiseerd in ICT. Ik ben mijn carrière begonnen op KC De Hobbit. Daar heb ik 15 jaar les gegeven. Vanuit mijn rol als ICT-coördinator ben ik daarna gaan werken bij Digidact waar ik samen met mijn collega's scholen in de omgeving van Den Bosch begeleid op het gebied van ICT.

Verder ben ik vader van twee schoolgaande kinderen in de groepen 6 en 8 van KC Het Sparrenbosch en woon ik met mijn gezin in de wijk Sparrenburg. Je kan me de komende tijd tegenkomen op school op woensdag- en vrijdagochtend. Vragen mag je me altijd stellen. Spreek me aan of mail ze naar emielkuijk@digidact.nl