Het team

Marleen Kant

Directeur

Wat een geluk dat ik op ons mooie kindcentrum als directrice samen mag werken met kinderen, ouders en een fantastisch team! Ik hou ervan om samen te werken met partners en met elkaar de wereld om ons heen een beetje mooier te kleuren. Dat we nu originele plannen maken die ervoor zorgen dat ieder kind uitdagend, passend en rijk onderwijs krijgt op onze school geeft mij veel energie. Ik laat mensen graag kennis maken met onze Krommenhoek, dus voel je welkom om contact op te nemen!
Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Manon Boons

Leerkracht groep 1-2

Ik ben Manon Boons, 22 jaar en voor het tweede jaar werkzaam op KC den Krommenhoek. Ik hou ervan om vooral veel te doen en te ontdekken met de kinderen en daarbij hun zintuigen te prikkelen. Ik vind het tof dat ik mijn talent, creativiteit, hierbij kan gebruiken en tegelijkertijd de talenten van kinderen ontdek!
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag

Els Mathijsen

Leerkracht groep 1-2

Als juffrouw Els draai ik al vele jaren mee op Den Krommenhoek, zolang dat ik al bijna bij het meubilair wordt gerekend...😉. Meestal werk ik met veel plezier in de kleutergroep (groep 1-2), maar ook andere groepen zijn me niet vreemd. Samen met collega's zorgen we ervoor dat "onze" kinderen een fijne leerzame tijd doormaken op DKH, een mooie basis en opstap voor kinderen naar de rest van hun leven. En dat gaat ons ook dit schooljaar weer lukken!!!
Werkdagen: Donderdag, vrijdag

Tom Jacobs

Hoi! Mijn naam is Tom Jacobs en ik werk sinds het begin van dit schooljaar op maandag en dinsdag als intern begeleider op Den Krommenhoek. Na mijn studie tot leerkracht basisonderwijs heb ik mijn talent voor het omgaan met jongeren met ontwikkelingsproblemen mogen ontdekken en verder ontwikkelen in verschillende vormen en rollen in het speciaal onderwijs. De opgedane ervaringen gebruik ik nu om een sparringpartner voor leerkrachten en ander onderwijzend personeel in het basisonderwijs te zijn.
Werkdagen: Maandag, dinsdag

Lineke Kampinga

Leerkracht groep 3-4

Hoi! Ik ben juf Lineke Kampinga en ik werk al een aantal jaren met veel plezier op Den Krommenhoek. Ik heb alle groepen gehad en sinds dit jaar geef ik les aan groep 3/4. Ik vind het heerlijk om de kinderen te zien glunderen wanneer ze iets is gelukt. Op leergebied en ook zeker op sociaal- emotioneel vlak. Ik wil de kinderen graag iets leren en meegeven en ik wil ze ook zeker zelf laten ervaren en leren. Mijn talent ligt dan ook in observeren en heel veel vragen stellen, zodat kinderen zélf tot een oplossing of idee komen, waardoor de uitkomst beter bij het kind beklijft. Ik houd er zelf ook van om nieuwe dingen te leren en ga met veel enthousiasme de nieuwe weg in die we met het team inslaan.
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag

Elise Gohlike

Leerkracht groep 3-4

Ik ben Elise Gohlike en sta dit jaar voor groep 3-4. Ik vind het werken met kinderen heerlijk, geen dag is hetzelfde en dit geeft mij heel veel energie. Als leerkracht hecht ik veel waarde aan veiligheid en vertrouwen in de groep. Ik vind het belangrijk dat elk kind lekker in zijn vel zit. Elk kind is uniek en heeft eigen behoeftes en talenten. Ik wil kinderen graag stimuleren om hun talent te ontwikkelen. Daarom vind ik het belangrijk om kinderen echt te zien op zowel cognitief als op sociaal-emotioneel vlak. Ik vind het leuk om leerlingen te prikkelen en uit te dagen om op zoek te gaan naar antwoorden op hun vragen. Het thematisch werken biedt daarvoor een uitgelezen kans en zorgt ervoor dat het onderwijs gaat bruisen. Muziekonderwijs en wereldburgerschap hebben daarnaast ook mijn interesse.
Werkdagen: Woensdag, donderdag, vrijdag

Joan Donkers

Onderwijs assistente

Hallo mijn naam is Joan donkers, en ik ben al 30 jaar werkzaam als onderwijsassistente. Ik doe dit nog steeds met veel liefde en plezier. Sinds 5 jaar werk ik nu op KC Den Krommenhoek. Daarvoor heb ik gewerkt op S.B.O Sprankel. Ik vind het heerlijk om kinderen uit te dagen in hun dagelijks leren. Eigenaarschap van kinderen vind ik heel belangrijk. Het ervaren en ontdekken door het werken met thema's, bewegend leren, creativiteit, en natuur vind ik erg belangrijk voor kinderen. Zo blijft leren leuk en uitdagend!
Werkdagen: Dinsdag, woensdag, donderdag

Juf Elke

Leerkracht groep 7-8

Hoi, ik ben Elke Rijsdijk. Al heel wat jaren werkzaam op dit mooie, fijne schooltje. Wat is het heerlijk om de kinderen met plezier te zien leren, betrokken zijn bij het onderwijs en dat ze steeds meer initiatief durven nemen. Trots op hun resultaten, waarbij ik als juf ze rust, structuur en werk passend bij het kind kan geven. Geluksmomentjes met de kinderen, dat geeft energie! Hoe mooi is het als kinderen klaar zijn voor de volgende stap. Gegroeid in hun ontwikkeling, zelfstandigheid en nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan.
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Lara van Duijn

Leerkracht groep 5-6

Ik ben Lara van Duijn en ik ben ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb veel ervaring opgedaan met thematisch werken. Ik vind het erg leuk om kinderen op verschillende manieren uit te dagen door het thematisch werken. Kinderen kunnen op deze manier hun eigen sterktes en zwaktes leren kennen. Ze leren daarmee op een goede manier om te gaan
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Merel Bomelijn

Leerkracht groep 7-8

Ha! Ik ben Merel Bomelijn en groepsleerkracht van 7/8. Al van jongs af aan wist ik dat ik juf wilde worden. De onbevangenheid, openheid en eerlijkheid van kinderen vind ik fantastisch, ik vind het dan ook heerlijk om met ze te mogen werken. Ik ben een enthousiaste, gedreven en betrokken leerkracht die het welbevinden van de kinderen op de eerste plaats zet. Kinderen zien en horen vind ik een pre om te kunnen voldoen aan hun onderwijsbehoefte. Ik draag graag mijn steentje bij aan het versterken van onze zorgstructuur.
Werkdagen: Woensdag, donderdag, vrijdag

Ellen Vos

Innovatiespecialist

“Vanuit gedrevenheid, originaliteit en gevoel voor kwaliteit wil ik graag bijdragen aan nog meer professionaliteit binnen het team. Vaak gebruik ik humor om dingen even te relativeren en dat helpt me zowel thuis als op school. Door theorie en praktijk bij elkaar te brengen en te verbinden, kan iedereen verder komen in een leerproces. Ik zet dit dan ook graag in om het team te begeleiden in het ontwikkelproces naar (nog) uitdagender en eigentijdser onderwijs.”
Werkdagen: Donderdag

Tycho Demmink

Vakdocent gym

Ik ben Tycho Demmink en de gymleraar op Den Krommenhoek. Mijn hobby’s zijn voetballen, snowboarden en mountainbiken. Ik verzorg de gymlessen aan de groepen 1 t/m 8. Maandag gymmen we als het weer het toelaat buiten en woensdag gymmen we in de gymzaal. Tijdens de gymlessen vind ik het belangrijkste dat alle leerlingen plezier hebben in het sporten/bewegen. Als u vragen heeft over bewegen/sporten kunt u contact met mij opnemen. Ook kan ik het jeugdsportfonds aanvragen als u moeite heeft om de contributie van de sportvereniging te betalen.
Werkdagen: Maandag, woensdag

Juf Anne

Medewerker BSO

Fleur Barten

Secretarieel Administratief Medewerker

Ik ben Juf Fleur; ik ben eigenaar van een Schoonheidssalon, Juf, en moeder van een lief kleutertje. Ik heb het geluk dat ik sinds 1 juni 2021 in het team van Den Krommenhoek ben gekomen, het is bijzonder hoe snel ik me hier thuis voel. Dankzij mijn collega’s en de kinderen natuurlijk! In mijn rol als Secretarieel Administratief Medewerker ben ik een manusje van alles. Je ziet me vaak rennen en vliegen en achter de schermen ben ik met allerlei leuke en inspirerende projecten bezig. Hier krijg ik enorm veel energie van, ik probeer ook graag kinderen te betrekken in mijn dagelijkse werkzaamheden. Mijn missie is om alle leerkrachten en kinderen goed te ondersteunen, en een veilige omgeving te creëren. Er komen mooie dingen aan, wat een prachtige toekomst gaan wij als school en team tegemoet, ik kan niet wachten!
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag

Suzanne van der Schot

BSO 'Bij Suus & Zo'

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag

Sander Denneboom

BSO 'Bij Suus & Zo'

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag